Γαλακτομπουρεκο σιμιγδαλι συνταγές

Γαλακτομπούρεκο με σιμιγδάλι ψιλό και πολίτικο φύλλο της Αγνής

Γαλακτομπούρεκο με σιμιγδάλι ψιλό και πολίτικο φύλλο της Αγνής

Μια καταπληκτική και πάρα πολύ γευστική συνταγή για γαλακτομπούρεκο με σιμιγδάλι ψιλό και πολίτικο φύλλο της Αγνής θα βρεις παρακάτω και πιστεύω ότι είναι η πιο νόστιμη από τις διάφορες προτάσεις για γαλακτομπούρεκο που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας
Γαλακτομπούρεκο ...νηστίσιμο!!!

Γαλακτομπούρεκο ...νηστίσιμο!!!

ΥΛΙΚΑ (για ταψί 35 x 25) 400 γραμμάρια φύλλα κρούστας (15 φύλλα) 130 γραμμάρια μαργαρίνη για τα φύλλα* Για την κρέμα400 ml γάλα καρύδας** 620 ml νερό 80 ml χυμό λεμονιούΞύσμα ενός λεμονιού 250-270 γραμμάρια ζάχαρη 80 γραμμάρια άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 φακελάκι ζαχαροβανίλιας (ή ένα καψουλάκι βανιλίνης)*** 110 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 30 γραμμάρια μαργαρίνη (προαιρετικά)Για το σιρόπι 500 γραμμάρια ζάχαρη 300 γραμμάρια νερό 1 ξυλάκι κανέλας 1 φέτα λεμονιούΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΕτοιμάζουμε την κρέμαΣε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας και τα 500 ml νερό και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσουν
Γαλακτομπούρεκο

Γαλακτομπούρεκο

Καλές Απόκριες σε όλους. Διανύουμε την εβδομάδα της Τυρινής, δηλαδή την εβδομάδα πριν την Κυριακή της Τυρινής (Κυριακή της Τρανής Αποκριάς όπως έχει επικρατήσει να την ονομάζουμε)
Γαλακτομπούρεκο

Γαλακτομπούρεκο

Ένα υπέροχο αφράτο γαλακτομπούρεκο από τον Άκη Πετρετζίκη. Η συνταγή είναι από την εκπομπή του MEGA, Πρωινό μου
Γαλακτομπούρεκο

Γαλακτομπούρεκο

24/9/12. Γαλακτομπούρεκο. Αναρτήθηκε από. AgapameAnDolmas. ή αλλιώς "η χαρά της θερμίδας" γιατί έχει αρκετό βούτυρο
Γαλακτομπούρεκο σε Ρολά

Γαλακτομπούρεκο σε Ρολά

Τραγανό, ροδοψημένο φύλλο, όσο πρέπει σιροπιασμένο και με βελούδινη, αφράτη κρέμα σιμιγδαλιού. Γαλακτομπούρεκο το Εορταστικό
Γαλακτομπούρεκο

Γαλακτομπούρεκο

Γαλακτομπούρεκο. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. . Για να σας γλυκάνω και να μπούμε σιγά-σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θα σας κεράσω σήμερα ένα από τα πρώτα-πρώτα γλυκά που έμαθα να φτιάχνω ~ αγαπημένο όλης της οικογένειας
Κλασικό γαλακτομπούρεκο

Κλασικό γαλακτομπούρεκο

Κατεβάστε από τη φωτιά το γάλα και ρίξτε σταδιακά το μείγμα αυγών-ζάχαρης και σιμιγδαλιού. %CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1/singleprocess/56/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C--%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BA%CE%BF-
Τριανταφυλλένιο Γαλακτομπούρεκο

Τριανταφυλλένιο Γαλακτομπούρεκο

Βρέθηκα πρόσφατα στο Λονδίνο για το διεθνές συνέδριο των Food Bloggers, Food Blogger Connect. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα έστειλε τέσσερεις Έλληνες food bloggers, μετά από κλήρωση, και ήμουν μια από τις τυχερές
Αλμυρό... γαλακτομπούρεκο, το μοναδικό

Αλμυρό... γαλακτομπούρεκο, το μοναδικό

Γαλακτομπούρεκο το αγαπημένο. Μπουρέκ δηλαδή φύλλο στη γλώσσα της γείτονος χώρας επειδή έχει το φίνο και λεπτό φύλλο και γάλα από την πλούσια, σιμιγδαλένια, υπόλευκη κρέμα του
Γαλακτομπούρεκο «σπέσιαλ»

Γαλακτομπούρεκο «σπέσιαλ»

Η συνταγή είναι από το "Τα φαγητά της γιαγιάς" και επειδή μου άρεσε και την βρήκα πολύ καλή, την ανέβασα και στο δικό μου blog