Γλασο με ζαχαροπαστα συνταγές

ΕΚΛΕΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΡΟΖ ΓΛΑΣΟ

ΕΚΛΕΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΡΟΖ ΓΛΑΣΟ

Καραμελωμένα σου και σοκολατένια εκλέρ έχουν κάνει τέτοια καριέρα στη χώρα μας, που σχεδόν ξεχνάμε ότι ανήκουν στις πιό πετυχημένες συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
Τούρτα με μύρτιλλα

Τούρτα με μύρτιλλα

Μια φανταστική τούρτα με μύρτιλλα από τον Γάλλο Chef Martin Diez. Είναι μεταφρασμένη από εμένα, αποκλειστικά για το SintagesPanos
Μπισκότα με 6 κρόκους για διακόσμηση

Μπισκότα με 6 κρόκους για διακόσμηση

Είχα πραγματικά μεγάλη περιέργεια να δοκιμάσω πώς μπορεί να είναι γευστικά αυτά τα μπισκότα. Ακολουθείστε τις οδηγίες για το άνοιγμα της ζύμης και τον τρόπο χειρισμού τους στο ψήσιμο και μετά και δεν θα χάσετε
Μια γυμνή τούρτα γενεθλίων με…μπαλόνια

Μια γυμνή τούρτα γενεθλίων με…μπαλόνια

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αφού θυσιάσαμε χιλιάδες τόνους σαντιγί διαταγμένους σε μικρές χαριτωμένες ροζέτες και ακόμα περισσότερους τόνους ζαχαρόπαστας σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, ήρθε επιτέλους η ώρα να επιστρέψουμε σε κάτι πιο “φυσικό” και λιγότερο επιτηδευμένο
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟΥ

Στην Αθήνα συνηθίζεται η λεγόμενη «πολίτικη» Βασιλόπιτα η οποία παρασκευάζεται κυρίως από αλεύρι, αυγά, ζάχαρη και γάλα, κατασκευάζεται σε διάφορα μεγέθη και είδη αλλά συνήθως είναι φουσκωτή, αφράτη και γλυκιά