Γλυκα ψυγειου με ζελε και γιαουρτι συνταγές

Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι και σαβαγιάρ

Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι και σαβαγιάρ

Βγάζουμε τη φόρμα από την κατάψυξη και αδειάζουμε μέσα το μείγμα του γιαουρτιού. Καθαρίζουμε τα ροδάκινα, τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από τα υγρά τους
Γλυκό γιαούρτι με ζελέ φράουλας

Γλυκό γιαούρτι με ζελέ φράουλας

Μια συνταγή για ένα δροσιστικό και αφράτο Γλυκό γιαούρτι με ζελέ φράουλας. Όταν αρχίσει να βράζει, αποσύρετε και προσθέτετε τα φύλλα ζελατίνας, στραγγισμένα από το νερό και ανακατεύετε ώστε να λιώσουν
Γιαούρτι με ζελέ φράουλας

Γιαούρτι με ζελέ φράουλας

Μια συνταγή για ένα υπέροχο επιδόρπιο, ένα πολύ δροσιστικό σνακ, ιδανικό για…καλοκαιρινές υπογλυκαιμίες
Cheesecake κυματιστό με ζελέ κεράσι

Cheesecake κυματιστό με ζελέ κεράσι

Στρώνετε στο πυρέξ το υγρό μείγμα και το πιέζετε στη βάση ομοιόμορφα. Μια συνταγή για ένα υπέροχο γευστικά και οπτικά γλυκό ψυγείου
Τούρτα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μανταρίνι χωρίς ψήσιμο

Τούρτα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μανταρίνι χωρίς ψήσιμο

Πεντανόστιμη για όλες τις περιστάσεις που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μια συνταγή για μια αφράτη τουρτίτσα με βάση μπισκότων όρεο, γέμιση με άρωμα πορτοκαλιού φέτες μανταρίνια, γαρνιρισμένη με υπέροχη γκανάς σοκολάτας
Πανακότα Γιαουρτιού & Ζελέ Κερασιών

Πανακότα Γιαουρτιού & Ζελέ Κερασιών

Βυθισμένα σε ελαφρύ ζελέ και συνδυασμένα με μια αρωματική πανακότα γιαουρτιού. Αν και μη αναμενόμενος και πρώιμος ας τον υποδεχτούμε χαλαρά και δροσερά
ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει αρκετά. Βράζουμε για λίγο σε σιγανή φωτιά κι ανακατεύουμε καλά, μέχρι να διαλυθούν
Γλυκά διαίτης που θα σας ξετρελάνουν!

Γλυκά διαίτης που θα σας ξετρελάνουν!

Αν βέβαια αντικαταστήσουμε μέρος του γιαουρτιού και της κρέμας με προϊόντα με χαμηλά λιπαρά και τη ζάχαρη με κάποιο υποκατάστατο, τότε μπορούμε να μειώσουμε τη θερμιδική αξία στο μισό
Εύκολα καλοκαιρινά μπισκοτόγλυκα

Εύκολα καλοκαιρινά μπισκοτόγλυκα

Αφήστε λίγο το γλυκό να κρυώσει στον πάγκο της κουζίνας και μετά βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει. Περιχύστε τα μπισκότα με τη κρέμα, αλλά σιγά-σιγά, για να μη σας σηκωθούν