Γλυκο με κακαο συνταγές

ΚΟΡΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ με κακάο και μπισκότα: Γρήγορο & εύκολο γλυκό κέρασμα στον παιδικό σταθμό και όχι μόνο!

ΚΟΡΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ με κακάο και μπισκότα: Γρήγορο & εύκολο γλυκό κέρασμα στον παιδικό σταθμό και όχι μόνο!

Την προηγούμενη εβδομάδα το μικρό μας Αγγελάκι είχε την ονομαστική του εορτή. ) σε όλους μας από τα παιδικά μας χρόνια γλυκό από σοκολάτα (κακάο) που είναι γνωστό με διάφορες ονομασίες όπως σαλάμι, μωσαϊκό, κορμός αλλά και με διάφορες παραλλαγές στη συνταγή του
Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα γλυκό με παξιμάδι και κρέμα με κακάο (του Παρλιάρου)

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα γλυκό με παξιμάδι και κρέμα με κακάο (του Παρλιάρου)

Σου στέλνω μια εξαιρετική συνταγή για Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα γλυκό με παξιμάδι και κρέμα με κακάο που την είχαμε βρει από ένα παλιό βιβλίο του Παρλιάρου και την είχαμε τροποποιήσει η οποία έχει μια φανταστική γεύση και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να την δοκιμάσεις και να την σερβίρεις σαν γλυκό σε κάποιο από τα τραπέζια που θα κάνεις ή θα βρεθείς τις μέρες των Χριστουγέννων
Παντεσπάνι ρολό κακάο με γλυκό βύσσινο , από την Μπέττυ μας και το «Taste of life by Betty»!

Παντεσπάνι ρολό κακάο με γλυκό βύσσινο , από την Μπέττυ μας και το «Taste of life by Betty»!

Πρόκειται για ένα παντεσπάνι με κακάο , που μέσα του τυλίγει μια απλή κρέμα κακάο και κάμποσα βύσσινα και είναι περιτυλιγμένο με άλλη τόση κρέμα κακάο και πασπαλισμένο με νιφάδες λευκής σοκολάτας
Βrownies Με Κακάο Και Φουντούκια

Βrownies Με Κακάο Και Φουντούκια

είχα φτιάξει ποτέ brownies, αλλά είχα γευτεί με παγωτό αρκετές φορές. περισσότερες φορές, σύμφωνα με τα υλικά που αγαπώ συνθέτω την τελική συνταγή
Ζουμερο γλυκο με ινδοκαρυδο!

Ζουμερο γλυκο με ινδοκαρυδο!

Είναι δροσερό, ζουμερό, γρήγορο και νόστιμο. Βάζετε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι σε ένα μπωλ και τα ανακατεύετε με το χέρι ή με mixer
Κέικ κακάο με μαύρη μπύρα!!!!

Κέικ κακάο με μαύρη μπύρα!!!!

Μετά τη δίαιτα του ανανά, η μπύρα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και μας επιτρέπει να έχουμε δικαίωμα στα σοκολατένια γλυκά χωρίς μεγάλες τύψεις
Σοκολατένιο γλυκό με ζελέ πορτοκάλι από  την Άννα και το Chefoulis.gr!

Σοκολατένιο γλυκό με ζελέ πορτοκάλι από την Άννα και το Chefoulis.gr!

Αφήνουμε να λιώσει η ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά. Μόλις το μείγμα της κατσαρόλας έρθει σε σημείο βρασμού χαμηλώνουμε κι άλλο την φωτιά, προσθέτουμε το μείγμα του μπολ κι ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει και σβολιάσει
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά

Μια βασική πολύ εύκολη στη παρασκευή της συνταγή για ένα γλύκισμα το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε ως έχει ή να του δώσετε επιπλέον γεύση και εμφάνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, προσθέτοντας διαφορετικές γεύσεις προτίμησή σας κάθε φορά που το φτιάχνετε
Τρούφες με καρύδα και κακάο

Τρούφες με καρύδα και κακάο

Την επόμενη ημέρα γυρίστε την ανάποδα και ανοίξτε την με ένα ανοιχτήρι για κονσέρβες. Σε μια γαβάθα ανακατέψτε με ένα σύρμα το γάλα καρύδας μαζί με την άχνη ζάχαρη και την τριμμένη καρύδα
Κέικ με ταχίνι και γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!

Κέικ με ταχίνι και γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!

Έφτιαξα αυτό το πλούσιο σοκολατένιο κέικ με ταχίνι χωρίς ίχνος αυγού ή βουτύρου με ευωδιαστό γλυκό κουταλιού πορτοκάλι και μοιράζομαι μαζί σας την συνταγή που τρέλανε κόσμο
Γλυκό ψυγείου με μπισκότα

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα

βιτάμ ή μισό - μισό με βούτυρο. μεγέθους. αφήνετε τα ασπράδια να χτυπηθούν με το. το κακάο και το ανακατεύετε με την
Σεμιφρέντο με baileys, κακάο και καφέ

Σεμιφρέντο με baileys, κακάο και καφέ

κακάο άγλυκο. η καθημερινότητα όμως δεν μου άφηνε πολλά περιθώρια να αφιερώσω χρόνο στην. Το προσωπικό μου αρχείο όμως γέμιζε εύκολες και απλές συνταγές που περίμεναν υπομονετικά να δημοσιευθούν
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με φιστίκια Αιγίνης με 4 υλικά,  από το sintayes.gr!

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με φιστίκια Αιγίνης με 4 υλικά, από το sintayes.gr!

Τοποθετείτε σε μια κατσαρολίτσα τα κομματάκια σοκολάτας, το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και μια πρέζα αλάτι και τα σιγοβράζετε, σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα και έχετε ένα λείο, ρευστό σοκολατένιο μείγμα