Κουλουρακια κανελας με ελαιολαδο συνταγές

Κουλουράκια κανέλας

Κουλουράκια κανέλας

μίξερ βάζουμε τα αυγά και τη ζάχαρη τα. Βάζουμε. λιωμένη ανακατεύουμε. Προσθέτουμε. στο μίξερ το γάλα στο οποίο έχουμε
Αλμυρά Κουλουράκια Καρότου

Αλμυρά Κουλουράκια Καρότου

Τα φτιάχνουμε μπαστουνάκια ή κρίκους και συνοδεύουν τον καφέ ή το ποτό μας. Και, βεβαίως, είναι νοστιμότερα έτσι φτιαγμένα από τα χεράκια μας, με ελάχιστο κόπο, απ΄ ό,τι θα το βρίσκαμε έτοιμα
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

Σε μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τα λάδια και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το μίξερ, μέχρι να ασπρίσει το λάδι και να λιώσει (όσο γίνεται)
Αρωματικά Κουλουράκια Λαδιού

Αρωματικά Κουλουράκια Λαδιού

Η συνταγή αυτή-εντελώς νηστίσιμη, επίκαιρη όπου να'ναι-υπάρχει μέσα στο βιβλίο γλώσσας της Δ' δημοτικού, και η κόρη μου επέμενε να την φτιάξουμε
Κεσαντίγιας µε φασόλια

Κεσαντίγιας µε φασόλια

με κατσικίσιο τυράκι. Φθινοπωρινές, είναι και κάτι νύχτες που θέλουμε να. ένα από τα μεγάλα μυστικά και της διακόσμησης
Μελομακάρονα

Μελομακάρονα

Όσα μπισκότα, κουλουράκια, γλυκίσματα & να δοκιμάσω τίποτα δε συγκρίνεται με τα μελομακάρονα. Σε εκείνο το σημείο του ταξιδιού είναι που έρχεται το μέλι
ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ (ALFAJORES)

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ (ALFAJORES)

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της η Ισπανία δέχτηκε στα εδάφη της πολλούς λαούς οι οποίοι διαμόρφωσαν την γαστρονομική της κουλτούρα σε συνάρτηση με τη γεωγραφία των περιοχών στις οποίες έζησαν, συστήνοντας στους ντόπιους διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος αλλά και διαφορετικά φαγητά και χρήσεις αυτών
ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ(Crema Catalana)

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ(Crema Catalana)

Η κουζίνα της Καταλονίας, με τη Βαρκελώνη, τη Λιέιδα, την Ταραγόνα και τη Ζιρόνα, έχει πολλά να προσφέρει, κάνοντας συνδυασμούς ασυνήθιστους για πολλούς και προσφέροντας πιάτα που αποτελούν μερικά από τα καλύτερα της ισπανικής κουζίνας