Λουκουμάδες με μέλι συνταγές

Λουκουμάδες με μέλι και καρύδια

Λουκουμάδες με μέλι και καρύδια

Παλαιότερα είχα ανεβάσει άλλη μια συνταγή για λουκουμάδες με πραλίνα και μπισκότα και μπορείτε αν θέλετε να την δείτε εδώ και να διαλέξετε οποία σας αρέσει
Λουκουμάδες με πορτοκάλι

Λουκουμάδες με πορτοκάλι

Φτιάξτε λουκουμάδες με γλυκιά γεύση πορτοκαλιού για όλη την οικογένεια. Για τους λουκουμάδες. Κατόπιν, προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού και το μέλι και κατεβάζουμε το σκεύος από τη φωτιά
Λουκουμάδες γεμιστοί με μπανάνα

Λουκουμάδες γεμιστοί με μπανάνα

Τηγανίστε τους λουκουμάδες για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν ωραίο ρόδινο χρώμα. Αν θέλετε να κάνετε τους λουκουμάδες νηστίσιμους μπορείτε αντί για γάλα να βάλετε νερό
Λουκουμάδες με σιρόπι

Λουκουμάδες με σιρόπι

λουκουμάδες με το χέρι (καλό είναι να. λουκουμάδες. σούπας μέλι. Μετά βάζουμε. Οι λουκουμάδες. μέλι. όλα τα υλικά σε μία λεκάνη και τα χτυπάμε
Απίστευτοι Λουκουμάδες με ένα υλικό  από την mamatsita!

Απίστευτοι Λουκουμάδες με ένα υλικό από την mamatsita!

Για να φτιάξεις λοιπόν κι εσύ αυτούς τους λουκουμάδες, θα χρειαστείς τα εξής πάρα πολλά, σημείωσε. Δηλαδή, τηγανίζεις σε μπόλικο σπορέλαιο το οποίο έχει ζεσταθεί καλά για ένα λεπτό περίπου, γυρνώντας τους «λουκουμάδες» αρκετές φορές για να ψηθούν μέχρι μέσα
Λουκουμάδες με σοκολάτα!!

Λουκουμάδες με σοκολάτα!!

Περιχύνουμε τους λουκουμάδες ρίχνουμε από πάνω και λίγο καρυδάκι και. Σερβίρουμε και σκέτοι με κανελίτσα και μέλι ,η και με μερέντα χωρίς να αραιώσουμε
Λουκουμάδες με ροδάκινο

Λουκουμάδες με ροδάκινο

Σερβίρουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι ή πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Πλένουμε τα ροδάκινα, τα κόβουμε σε κύβους και τα προσθέτουμε στον χυλό
Τηγανίτες με ανθότυρο σαν λουκουμάδες

Τηγανίτες με ανθότυρο σαν λουκουμάδες

Σερβίρουμε με μέλι, κανέλα και σουσάμι. Είχαμε πει στα ανεβατά ότι τη γέμιση που θα μας περίσσευε δε θα την πετούσαμε και θα λέγαμε τι θα μπορούσαμε να την κάνουμε
Λουκουμάδες μελιτζάνας

Λουκουμάδες μελιτζάνας

Βάζουμε σπορέλαιο σε βαθύ τηγάνι να κάψει και παίρνουμε με κουτάλι της σούπας από τον χυλό, ρίχνουμε στο τηγάνι και αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν οι λουκουμάδες