Μαρεγκα συνταγές

Ιταλική μαρέγκα

Ιταλική μαρέγκα

Υλικά. 4 ασπράδια αυγού. 175 γρμ. ζάχαρη. 50 γρμ. νερό. 1 βανίλια (προαιρετικά αν την χρησιμοποιήσουμε σκέτη και όχι σε γλυκό)
Τούρτα μαρέγκα κάστανο Mont blanc!!!

Τούρτα μαρέγκα κάστανο Mont blanc!!!

Η συνταγή αυτή είναι συνδυασμός τριών διαφορετικών συνταγών από το real food Δεκέμβριος '11, από το βιβλίο ονειρικά Χριστουγεννιάτικα άλλα και με δικές μου παρεμβάσεις
Γαλατόπιτα με μαρέγκα

Γαλατόπιτα με μαρέγκα

Γαλατόπιτα με μαρέγκα. Υλικά. - 4 φύλλα κρούστας. - 1 λίτρο γάλα. - 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό. - 250 γρ. ζάχαρη. - 2 κ. σ
Λεμονόπιτα με μαρέγκα

Λεμονόπιτα με μαρέγκα

Ακολούθησε μια από τις πιο εκπληκτικές συνταγές με λεμονόπιτα για μια απίθανη λεμονόπιτα με μαρέγκα που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα μέσα από την παρακάτω σελίδα
Ασπράδια αυγών μαρέγκα

Ασπράδια αυγών μαρέγκα

Μαρέγκα (meringa στα ιταλικά ή meringue στα γαλλικά), ονομάζεται ο αφρός που σχηματίζουν τα «χτυπημένα» και διογκωμένα ασπράδια αυγών