Μοσχαρισια μπριζολα συνταγές

ΚΟΝΤΡΑ WHISKEY

ΚΟΝΤΡΑ WHISKEY

Αγαπητέ άγνωστε σεφ,. δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά θα το κάνω. Έχω μάθει να πετυχαίνω το τέλειο ψήσιμο σε μοσχαρίσιο κρέας στο φούρνο ή στο γκριλ
Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη

Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη

Τις προάλλες είχα τραπέζι στο σπίτι και είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Κατέληξα σε μοσχαρίσια μπριζόλα, το ζητούμενο ήταν με τι θα την μαρινάρω
Μοσχαρίσια μπριζόλα με teryaki σος

Μοσχαρίσια μπριζόλα με teryaki σος

1Αλατοπιπέρωσε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές2Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά της μαρινάδας3Βάλε τις μπριζόλες στη μαρινάδα και σκέπασε το σκεύος
Μοσχαρίσια μπριζόλα με σος πιπεριού

Μοσχαρίσια μπριζόλα με σος πιπεριού

1Προθέρμανε το φούρνο στους 175oC2Αλατοπιπέρωσε το κρέας σου και πάναρέ τα μέσα σε αλεύρι. Τίναξε το παραπανήσιο αλεύρι3Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σόταρε το κρέας να πάρει χρώμα4Μετάφερε σε μεγάλο ταψάκι και ράντισε με το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πράσινη πιπεριά και τέλος την πιπεριά5Πρόσθεσε και το νερό και σκέπασε με αλουμινόχαρτο6Ψήσε στο φούρνο για 1 1/2 ώρα7Στο μεταξύ ετοίμασε το το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας8Σέρβιρε το πιάτο σου ζεστό