Μους μερεντα συνταγές

ΜΟΥΣ KINDER BUENO

ΜΟΥΣ KINDER BUENO

Ανακατεύουμε καλάτη μους, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτουμε τη μερεντα και συνεχίζουμε την ανάδευση
Πανεύκολο παγωτό Maltesers

Πανεύκολο παγωτό Maltesers

Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να μοιάζει με σφιχτή μους και σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ
Τούρτα καραμέλα

Τούρτα καραμέλα

Τούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού
Τούρτα καραμέλα - πραλίνα

Τούρτα καραμέλα - πραλίνα

Τούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού
Τούρτα Άνοιξη

Τούρτα Άνοιξη

υλικά για τη μους. Απλώνετε τη μους στο ένα και καλύπτετε με το άλλο κομμάτι. the recipe in english. υλικά για το κέικ
Ανοιξιάτικη Τούρτα

Ανοιξιάτικη Τούρτα

Τη γέμιση της με αφράτη μους μασκαρπόνε και την επικάλυψη με χρωματισμένη σαντιγύ αλλά και πουράκια Caprice ολοκληρώνουν το σύνολο της πρότασης
Τάρτα σοκολάτα πραλίνα και καραμελωμένα μήλα

Τάρτα σοκολάτα πραλίνα και καραμελωμένα μήλα

Αποτελείται από βάση με δημητριακά ολικής αλέσεως και μέλι, από πάνω μια επίστρωση με πάστα πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα μήλα, μους με δυο σοκολάτες, (μαύρη, και σοκολάτα πραλίνα φουντουκιού), και τέλος γαρνιρισμένη με καραμελωμένα φουντούκια, σταγόνες σοκολάτας γάλακτος, και σιρόπι καραμέλας
Τούρτα φράουλα - δαμάσκηνο

Τούρτα φράουλα - δαμάσκηνο

Ένας γλυκός πειρασμός, από μπισκότο φουντουκιού για βάση, με επίστρωση από τραγανή σπιτική φεγεντίνη, γέμιση δαμάσκηνου, και από πάνω μους δαμάσκηνου
Τάρτα  με σοκολάτα, πραλίνα και καραμελωμένα μήλα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος!

Τάρτα με σοκολάτα, πραλίνα και καραμελωμένα μήλα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος!

Αποτελείται από βάση με δημητριακά ολικής αλέσεως και μέλι, από πάνω μια επίστρωση με πάστα πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα μήλα, μους με δυο σοκολάτες, (μαύρη, και σοκολάτα πραλίνα φουντουκιού), και τέλος γαρνιρισμένη με καραμελωμένα φουντούκια, σταγόνες σοκολάτας γάλακτος, και σιρόπι καραμέλας
Μους Μπανάνας

Μους Μπανάνας

Η υφή είναι κάτι ανάμεσα σε παγωτό και μους. με μόνο 1 υλικό. την Μπανάνα. ). Το πιο εύκολο γλυκό ever (αν εξαιρέσουμε το χρόνο αναμονής για το πάγωμα της μπανάνας) και μια καλή ιδέα να φάμε τις μπανάνες που έχουν μαυρίσει και λυπόμαστε να τις πετάξουμε