Μπριζόλες στο τηγάνι συνταγές

Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και φινόκιο στο φούρνο

Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και φινόκιο στο φούρνο

Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και μαραδόριζα [φινόκιο] στο φούρνο. Προσθέτετε τα ντοματάκια κονκασέ, το ζωμό κότας στον οποίο έχετε διαλύσει το ντοματοπελτέ, τα φασόλια, αλατοπιπερώνετε και αυξάνετε τη θερμοκρασία
Μπριζόλες με μανιτάρια αλα κρεμ και μουστάρδα στο φούρνο

Μπριζόλες με μανιτάρια αλα κρεμ και μουστάρδα στο φούρνο

Σήμερα λοιπόν, θα φτιάξουμε μπριζόλες αλα κρεμ, με μανιτάρια στο φούρνο. Αποφάσισα για τις αγαπητές φίλες μου, να προτείνω τις χοιρινές μπριζόλες που είναι ένα πολύ-αγαπημένο φαγητό με διαχρονική αξία, κληρονομιά όλων μας από τις γιαγιάδες μας
Μπριζόλες στο gril.

Μπριζόλες στο gril.

ελάχιστο ελαιόλαδο Πλένουμε τις μπριζόλες και τις σκουπίζουμε καλά. Αν ΄έχουμε το τηγάνι με τις ρίγες το βάζουμε στην φωτιά να κάψει καλά και τις βάζουμε μέσα ,το μυστικό τους
Μπριζόλες στο φούρνο με σάλτσα μανιταριών !!!

Μπριζόλες στο φούρνο με σάλτσα μανιταριών !!!

Λουκουμάκι λιώμα οι μπριζόλες. Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρώς ίσα να γυαλίσουν ,με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τα στρώνουμε επάνω από τις πατάτες στο ταψάκι
Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με σάλτσα δαμάσκηνου

Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με σάλτσα δαμάσκηνου

Μαλακιά και χυμώδης, η ψημένη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, έχει μια γευστική αίσθηση εντελώς διαφορετική απ’ τη μπριζόλα που έχουμε συνηθίσει, την οποία όσο καλά και αν καταφέρουμε να ψήσουμε στα κάρβουνα ή στο τηγάνι, αποκλείεται να την κρατήσουμε τόσο ζουμερή μέσα
Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μέλι, πορτοκάλι & μουστάρδα

Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μέλι, πορτοκάλι & μουστάρδα

Βγάζετε το σκόρδο από το τηγάνι. Μόλις η σάλτσα δέσει , αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Τη βάζετε σε πυρέξ και αφήνετε τα μπριζολάκια να μαριναριστούν στο ψυγείο, ανακινώντας τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πάει παντού η μαρινάδα, για 2 ώρες τουλάχιστον. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε 3 κ. κόκκινο κρέας κυρίως πιάτα μπριζόλες συνταγές τηγάνι χοιρινό 4 χοιρινά μπριζολάκια (150 γρ το ένα περίπου)
Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών

Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών

Μια εύκολη συνταγή για υπέροχες μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια, τα ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια και το φρέσκο κρεμμυδάκι
Χοιρινές μπριζόλες σαν καπνιστές, μαριναρισμένες σε ξύδι

Χοιρινές μπριζόλες σαν καπνιστές, μαριναρισμένες σε ξύδι

Στη συνέχεια τοποθετούμε τις μπριζόλες μέσα στο μίγμα έτσι ώστε να τις σκεπάζει το υγρό. 2 μπριζόλες από όποια πλευρά προτιμάτε (ο λαιμός έχει περισσότερο λίπος). Αφήνουμε τις μπριζόλες στη μαρινάδα για 12 ώρες και στη συνέχεια τις ψήνουμε σε ψηστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. 2 μπριζόλες από όποια πλευρά προτιμάτε (ο λαιμός έχει περισσότερο λίπος)
Χοιρινές μπριζόλες με κρασί ,βαλσάμικο.μέλι .ιδανικό για παρεούλα!!

Χοιρινές μπριζόλες με κρασί ,βαλσάμικο.μέλι .ιδανικό για παρεούλα!!

Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. 3 χοιρινές μπριζόλες. Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε τις μπριζόλες, και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά και τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό και προσθέτουμε το μέλι, το θυμάρι, τη ρίγανη και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά, γυρνώντας τις μπριζόλες μας τακτικά Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει καλά η σάλτσα μας περίπου 20 λεπτά. 3 χοιρινές μπριζόλες