Ντιπ γιαουρτιου για κριτσινια συνταγές

Κριτσίνια καλαμποκιού με κεφαλοτύρι

Κριτσίνια καλαμποκιού με κεφαλοτύρι

αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο. σούπας νερό, για το άλειμμα. Τα ψήνω για 10 - 15 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν και τα αφήνω να κρυώσουν. Τα διατηρώ για 2 εβδομάδες σε καλά κλεισμένο δοχείο, μεταλλικό ή γυάλινο

Κριτσίνια με κεφαλοτύρι

Προσθέτω το τριμμένο τυρί, τη ρίγανη (ή το θυμάρι) και το μπούκοβο και ανακατεύω με τα δάχτυλά για να σκορπίσουν ομοιόμορφα στο μείγμα

5 Healthy Dips – 5 Υγιεινά Ντιπς

Οι διακοπές τελείωσαν και επιστρέφουμε δυναμικά με πολύ νόστιμες συνταγές για πολύ υγιεινά ντιπς να χαρείτε με τους φίλους σας