Πέρκα στο φούρνο συνταγές

3 Αποθήκευση
Πέρκα μαριναρισμένη στο φούρνο για τέλεια γεύση !!!!

Πέρκα μαριναρισμένη στο φούρνο για τέλεια γεύση !!!!

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανακατεύουμε καλά βάζουμε μέσα το ψάρι και το αφήνουμε η όλο το βράδυ και το μαγειρεύουμε την άλλη μέρα η τουλάχιστον 2 ώρες ΄. Τοποθετούμε και το ψάρι στην μέση στο ταψί και ψήνουμε στους180 με 200 βαθμούς. Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook 1 πορτοκάλι το χυμό
1 Αποθήκευση
Αρωματική πέρκα στο φούρνο με χόρτα και σάλτσα λεμονιού

Αρωματική πέρκα στο φούρνο με χόρτα και σάλτσα λεμονιού

Πασπαλίζουμε τα χόρτα με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και επάνω τους τοποθετούμε τα φιλέτα της πέρκας. 500 γρ φιλέτο πέρκας (φρέσκια ή κατεψυγμένη). Βάζουμε τη γάστρα σκεπασμένη σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. 500 γρ φιλέτο πέρκας (φρέσκια ή κατεψυγμένη)
0 Αποθήκευση
Φιλέτο πέρκας με κρούστα μαγιονέζας στο φούρνο

Φιλέτο πέρκας με κρούστα μαγιονέζας στο φούρνο

Ψάρι πέρκα φιλέτο στο φούρνο. φιλέτο πέρκας. Μια πολύ εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή έτοιμο σε 10΄για το φούρνο. Αλείψτε το ψάρι με το μείγμα και ψήστε για 30 λ στους 180 βαθμούς (πάνω- κάτω αντιστάσεις). θαλασσινά κυρίως πιάτο μαγιονέζα πέρκα συνταγές φιλέτο φούρνου ψάρι 500 γρ φιλέτο πέρκας
0 Αποθήκευση
Broiled Black Sea Bass/Μαύρη Πέρκα Ψητή

Broiled Black Sea Bass/Μαύρη Πέρκα Ψητή

3 μαύρες πέρκες, η οποιοδήποτε άλλο είδος ψαριού για φούρνο, βάρους περίπου 2 κιλών. Τα περιχύνουμε με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 230C για 5', έπειτα βάζουμε το φούρνο στο γκριλ και ψήνουμε για δέκα περίπου λεπτά ακόμη, μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα
1 Αποθήκευση
Φιλέτο πέρκας στην κατσαρόλα κρασάτο, με κρεμμύδια, μουστάρδα και κάπαρη

Φιλέτο πέρκας στην κατσαρόλα κρασάτο, με κρεμμύδια, μουστάρδα και κάπαρη

Ακόμα και στο φούρνο, δεν την μπορώ τη μυρωδιά που αφήνουν. Hell yeah που λένε και στο χωριό μου. Επίσης, εννοείται ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε με όποιο φιλέτο ψαριού σας αρέσει, εγώ προχθές βρήκα ωραία πέρκα, αλλά και γλώσσα, μπακαλιάρος, ό,τι σας αρέσει, μια χαρά θα είναι
0 Αποθήκευση
Ψάρι Ψητό & Σαλάτα Σταμναγκάθι

Ψάρι Ψητό & Σαλάτα Σταμναγκάθι

Πέρκα ΦιλέτοΗ πέρκα φιλέτο είναι ένα νόστιμο, με μαλακή σάρκα, κομμάτι ψαριού χωρίς κόκαλα. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε και με πατάτες τηγανητές στο φούρνο και θα έχετε ένα επί πλέον λόγο να το απολαύσετε με την ψυχή σας
0 Αποθήκευση
Φιλέτο παγκάσιου με κάπαρη και λαχανικά

Φιλέτο παγκάσιου με κάπαρη και λαχανικά

Αν, λοιπόν, σας αρέσουν τα ψάρια μπορείτε κι εσείς να επιλέξετε φιλέτο από κάποιο ψάρι που αγαπάτε (παγκάσιο, γλώσσα, πέρκα, ξιφία) και να το μαγειρέψετε έτσι όπως θα διαβάσετε αμέσως μετά
15 Αποθήκευση
Πέρκα στο φούρνο με μουστάρδα και ρίγανη

Πέρκα στο φούρνο με μουστάρδα και ρίγανη

Η πέρκα συνδυάζεται υπέροχα με εσπεριδοειδή και μουστάρδα, οπότε αφού συνδύασα δύο διαφορετικές συνταγές που βρήκα και πρόσθεσα και το αγαπημένο μου συστατικό - το σκόρδο - κατέληξα στο παρακάτω αποτέλεσμα
6 Αποθήκευση
Πέρκα στο φούρνο

Πέρκα στο φούρνο

1Βάλε σε ένα πυρέξ μια στρώσε από τις φέτες της ντομα΄τας και πασπάλισε με ελάχιστο μαϊντανό, σκόρδο, αλάτι και ρίγανη2Από πάνω στρώσε το φιλέτο πέρκας και πασπάλισε και πάλι με τα μπαχαρικά σου3Περίχυσε το φαγητό με το χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, λίγη τριμμένη φρυγανιά και σουσάμι4Ψήσε στο φούρνο στους 220oC και άφησε να ψηθεί για μια ώρα περίπου
5 Αποθήκευση
Πέρκα φιλέτο με πατάτες στο φούρνο

Πέρκα φιλέτο με πατάτες στο φούρνο

Υλικά3 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας κομμένα σε μερίδες4-5 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια1/3 κούπας λευκό κρασί1/2 με 3/4 κούπας ελαιόλαδοχυμό από 2-3 λεμόνια(ανάλογα τα λεμόνια και το γούστο μας)αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΒάζουμε όλα τα υλικά,απλωτά, μέσα σε ταψί. Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούςC, με αντιστάσεις πάνω κάτω,για περίπου 1 ώρα ή ώσπου να ψηθούν οι πατάτες καλά
Αναζήτηση προτάσεων και σελίδων