Παντεσπανι συνταγές

Παντεσπάνι δίχρωμο

Παντεσπάνι δίχρωμο

Ένα πολύ παλιό γλυκό, που οι γιαγιάδες μας «έβγαζαν» για κέρασμα στις γιορτές. Πρόκειται για μια νοστιμότατη παραλλαγή του κλασικού γλυκού, με πάρα πολύ ωραία γεύση
Παντεσπάνι απλό

Παντεσπάνι απλό

pantespani-sponge cake for cakes. το πιο απλό παντεσπάνι για τούρτα. Το πιο απλό παντεσπάνι, για τις τούρτες που όλοι αγαπάμε
Παντεσπάνι σοκολάτας

Παντεσπάνι σοκολάτας

Φανταστικό αφράτο παντεσπάνι σοκολάτας, με απόλυτη επιτυχία. Υλικά για 3 φέτες 26 εκ. διάμετρο. 150 γρμ. ζάχαρη
Παντεσπάνι για ρολό

Παντεσπάνι για ρολό

Εύκολο αφράτο και ελαστικό παντεσπάνι, για κορμούς και ρολά. Υλικά για ένα παντεσπάνι 28x20 εκ. 2 ασπράδια
Παντεσπάνι για ρολό

Παντεσπάνι για ρολό

Βασική συνταγή για παντεσπάνι που θέλουμε να το φτιάξουμε ρολό. Υλικά για ένα παντεσπάνι 35X25 - 35x30 εκ
Νηστίσιμο παντεσπάνι για τα γλυκά σας!

Νηστίσιμο παντεσπάνι για τα γλυκά σας!

'. Νηστίσιμο παντεσπάνι για τα γλυκά σας. ΥΛΙΚΑπαντεσπάνι. * 3/4 κούπας καλαμποκέλαιο* 2 κούπες ζάχαρη* 1 κούπα κρύο νερό* 3 κουταλιές ξύδι* 3 κούπες φαρίνα απ* 1/2 κουταλάκι αλάτι* 1/4 κουταλάκι βανίλια* 2 κουταλάκια σόδα* 1/3 κούπας κακάο
Παντεσπάνι  Βασική  συνταγή

Παντεσπάνι Βασική συνταγή

Υλικά. 6. αυγά (περίπου 55 – 60 γραμμάρια το καθένα). 1. κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή. αλεύρι όλες τις χρήσεις)
Παντεσπάνι αμυγδάλου

Παντεσπάνι αμυγδάλου

Υλικά. 125 γρ. ζάχαρη. 125 γρ. αλεύρι. 5 αυγά. 50 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη. Εκτέλεση. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν καλά
Παντεσπάνι αφράτο

Παντεσπάνι αφράτο

Εύκολο αφράτο και ελαστικό παντεσπάνι για ρολό, ή για βάση τούρτας και γλυκών, και για πολλές-πολλές ακόμα χρήσεις