Πορτοκαλοπιτα χωρις φυλλο κρουστας συνταγές

3 Αποθήκευση
Πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας σιροπιασμένη με χυμό πορτοκαλιού από την Roula  Psittakis  και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»!

Πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας σιροπιασμένη με χυμό πορτοκαλιού από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»!

Ανακατευομε με μια μαριζ (σιλικονενια σπατουλα) να βραχουν καλα και να ενσωματωθουν καλα στο μιγμα χωρις να κομπιαζουν, δηλ
133 Αποθήκευση
Ζουμερή Πορτοκαλόπιτα

Ζουμερή Πορτοκαλόπιτα

Μια συνταγή που η υπέροχη Εύα από το Funky Cook σου προτείνει για το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι. Όμως, αν δεν έχεις την τύχη να γνωρίζεις την funky Έυα, μάθε ότι από μικρή στριφογύριζε μέσα στην κουζίνα, δοκίμαζε τις δυνατότητές της και έχτιζε τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές της ικανότητες
63 Αποθήκευση
Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι και σιρόπι πορτοκαλιού ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ  από το sintayes.gr!

Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι και σιρόπι πορτοκαλιού ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ από το sintayes.gr!

Υπέροχη σιροπιασμένη πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι χωρίς αλεύρι. Μια συνταγή για ένα λαχταριστό γλυκό που θα το απολαύσετε όλες τις ώρες και όλες τις εποχές του χρόνου
3 Αποθήκευση
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ  ♦♦  TORTA SCIROPPATA DI PASTA FILLO CON MASCAROPONE, ARANCIA E CIOCCOLATO

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ♦♦ TORTA SCIROPPATA DI PASTA FILLO CON MASCAROPONE, ARANCIA E CIOCCOLATO

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Καιρό πολύ είχα να φτιάξω πατσαβουρόπιτα. Για να πω την αλήθεια δεν είναι και από τα πολύ αγαπημένα γλυκά των αντρών μου, ο μεγάλος προτιμάει σίγουρα κάτι χωρίς κρέμα, ο μικρός κάτι χωρίς σιρόπι
2 Αποθήκευση
Μπουγάτσα με Στέβια

Μπουγάτσα με Στέβια

Μπουγάτσα με Στέβια, χωρίς αυγά και με μια πολύ ελαφριά κρέμα σιμιγδαλιού. Ένα παραδοσιακό γλυκό, το οποίο φτιάχνεται με πολλά φύλλα κρούστας, διπλωμένα καλά για κλείσουν μέσα τους την αφράτη και αρωματική κρέμα
0 Αποθήκευση
Ατομικές Πορτοκαλόπιτες

Ατομικές Πορτοκαλόπιτες

Υπέροχες, ατομικές πορτοκαλόπιτες, γευστικές και πολύ ιδιαίτερες στην υφή και στη μορφή. Το άρωμα των εσπεριδοειδών, το άρωμα του πορτοκαλιού είναι πολύ δυνατό και χαρίζει στις πορτοκαλόπιτες ένταση και γευστική δυναμική
Αναζήτηση προτάσεων και σελίδων