Πορτοκαλοπιτα χωρις φυλλο κρουστας συνταγές

Ζουμερή Πορτοκαλόπιτα

Ζουμερή Πορτοκαλόπιτα

Μια συνταγή που η υπέροχη Εύα από το Funky Cook σου προτείνει για το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι. Όμως, αν δεν έχεις την τύχη να γνωρίζεις την funky Έυα, μάθε ότι από μικρή στριφογύριζε μέσα στην κουζίνα, δοκίμαζε τις δυνατότητές της και έχτιζε τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές της ικανότητες
Γαλακτομπούρεκο σε Ρολά

Γαλακτομπούρεκο σε Ρολά

Γαλακτομπούρεκο το Εορταστικό. Ο παραδοσιακός τρόπος προετοιμασίας αυτού του σιροπιαστού γλυκού είναι φύλλα και κρέμα στο ταψί
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ  ♦♦  TORTA SCIROPPATA DI PASTA FILLO CON MASCAROPONE, ARANCIA E CIOCCOLATO

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ♦♦ TORTA SCIROPPATA DI PASTA FILLO CON MASCAROPONE, ARANCIA E CIOCCOLATO

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Καιρό πολύ είχα να φτιάξω πατσαβουρόπιτα. Για να πω την αλήθεια δεν είναι και από τα πολύ αγαπημένα γλυκά των αντρών μου, ο μεγάλος προτιμάει σίγουρα κάτι χωρίς κρέμα, ο μικρός κάτι χωρίς σιρόπι
Μπουγάτσα με Στέβια

Μπουγάτσα με Στέβια

Μπουγάτσα με Στέβια, χωρίς αυγά και με μια πολύ ελαφριά κρέμα σιμιγδαλιού. Ένα παραδοσιακό γλυκό, το οποίο φτιάχνεται με πολλά φύλλα κρούστας, διπλωμένα καλά για κλείσουν μέσα τους την αφράτη και αρωματική κρέμα
Η πρότασή μας #12: Κέικ,  πίτες και κουλουράκια με μανταρινοπορτάκαλα και λεμόνια!

Η πρότασή μας #12: Κέικ, πίτες και κουλουράκια με μανταρινοπορτάκαλα και λεμόνια!

Posted on 31 Ιανουαρίου 2017 by Vita in Η πρότασή μας. Μανταρινοπορτάκαλα. Η κρητική λέξη για τα εσπεριδοειδή γενικώς…Επειδή λοιπόν με τα εσπεριδοειδή δεν φτιάχνουμε μόνο γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, η πρότασή μας σήμερα είναι μια συλλογή από διάφορα γλυκά με μανταρινοπορτάκαλα
Μανταρινόπιτα Σιροπιαστή

Μανταρινόπιτα Σιροπιαστή

Μανταρινόπιτα με αρωματικά μανταρινιά-κλημεντίνες βιολογικής γεωργίας, σφριγηλά και πάρα, μα πάρα πολύ ζουμερά
Ατομικές Πορτοκαλόπιτες

Ατομικές Πορτοκαλόπιτες

Υπέροχες, ατομικές πορτοκαλόπιτες, γευστικές και πολύ ιδιαίτερες στην υφή και στη μορφή. Το άρωμα των εσπεριδοειδών, το άρωμα του πορτοκαλιού είναι πολύ δυνατό και χαρίζει στις πορτοκαλόπιτες ένταση και γευστική δυναμική