Ρεβύθια σούπα συνταγές

Ρεβύθια σούπα στη χύτρα

Ρεβύθια σούπα στη χύτρα

Μια γευστικότατη, θρεπτική και παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξεις ρεβύθια σούπα στη χύτρα σου περιγράφω παρακάτω, κατευθείαν από το τετράδιο συνταγών της γιαγιάς μου
ΣΟΥΠΑ ΡΕΒΥΘΙΑ / CHICKPEAS SOUP

ΣΟΥΠΑ ΡΕΒΥΘΙΑ / CHICKPEAS SOUP

(scroll down for English). Κλασική, θρεπτική ελληνική σουπίτσα ιδανική για τις κρύες μέρες. Όσο περισσότερο το λεμόνι τόσο πιο νόστιμη
Ρεβύθια σούπα .

Ρεβύθια σούπα .

Πλένουμε και βάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ να μουσκέψουν σε νερό τόσο όσο να τα σκεπάζει αρκετά
Ρεβύθια σούπα.!!

Ρεβύθια σούπα.!!

Πλένουμε τα ρεβύθια καλά και τα μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ με κρύο νερό τόσο όσο να τα σκεπάζει αρκετά
Σούπα με άσπρα ρεβύθια

Σούπα με άσπρα ρεβύθια

Μια εξαιρετικά νόστιμη και θρεπτική, υγιεινή και παραδοσιακή συνταγή για να μαγειρέψεις τη σούπα με άσπρα ρεβύθια σου παρουσιάζω παρακάτω, ακριβώς όπως την γράφει η γιαγιά μου στο συνταγολόγιο της
Ρεβύθια σούπα

Ρεβύθια σούπα

Ώρα για ρεβύθια. ρεβύθια. Καθαρίζουμε τα ρεβύθια, δηλ. Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια μέσα σε ένα ταψί ή μπολ με νερό όσο για να τα σκεπάζει
Ρεβύθια στη γάστρα. Chickpeas in the oven.

Ρεβύθια στη γάστρα. Chickpeas in the oven.

Τα ρεβίθια εγώ δεν τα έτρωγα. Ο mr. Papatsita μου τα έμαθε. Όπως του έμαθα κι εγώ να τρώει τα ψάρια. Θυμάμαι, την πρώτη φορά που τα μαγείρεψα
Ρεβύθια Γιαχνί

Ρεβύθια Γιαχνί

Αφήνω την σούπα να. Το σημερινό. φαγάκι το ετοίμασα μετά από ιδέα που μου έδωσε η φίλη μου η Άννα (εξαιρετικός ο μεταπασχαλινός συγχρονισμός μας) κι έγινε
Σούπα φυστικιού με τομάτες (φυστικόσουπα)

Σούπα φυστικιού με τομάτες (φυστικόσουπα)

Αντί για φυστίκια μπορείτε να βάλετε βρασμένα ρεβύθια. * Χρησιμοποιήστε φυστικοβούτυρο για μια πιο απαλή στην υφή σούπα, εαν το μπλέντερ σας δεν είναι πολύ δυνατό, για να μην έχετε μέσα στη σούπα κομματάκια φυστικιού
Τάσεις στη γαστρονομία: τί θα γευτούμε το 2017

Τάσεις στη γαστρονομία: τί θα γευτούμε το 2017

να μην αγοράζουμε μόνο τα φαινομενικά όμορφα οπωρολαχανικά στην αγορά, αλλά και τα ‘κακομούτσουνα’ (που μεταξύ μας, συνήθως είναι τα πιό νόστιμα), τα ελαφρώς μαραμένα λαχανικά που ξέμειναν στο συρτάρι του ψυγείου να τα κάνουμε μια ωραία σούπα και να μάθουμε επιτέλους να αγαπάμε τα leftovers που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε ένα τελείως νέο πιάτο
«Αδυνατίστε τη Σαρακοστή», από την  Βαλασία Τοκμακίδου , Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, BSc  και το «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»!

«Αδυνατίστε τη Σαρακοστή», από την Βαλασία Τοκμακίδου , Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, BSc και το «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»!

αμυγδαλα, γάλα σόγιας, φασόλια,ρεβύθια, σύκα,μπρόκολο και πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ετσι εάν μαγειρεύετε για πέντε άτομα την ημέρα προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε πέντε κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λεμονάτο Ρεβυθόρυζο

Λεμονάτο Ρεβυθόρυζο

Εκεί που νόμιζα ότι είχα εξαντλήσει τις ιδέες μου σε συνταγές για ρεβύθια, έρχομαι σήμερα να σας παρουσιάσω αυτό το πιάτιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου, είναι ο καλύτερος τρόπος και η πιο νόστιμη επιλογή ώστε να τα εντάξετε στη διατροφή σας
Ρεβυθοσαλάτα...με πιπεριά Φλωρίνης,  φέτα & σως αβοκάντο

Ρεβυθοσαλάτα...με πιπεριά Φλωρίνης, φέτα & σως αβοκάντο

Ο λόγος βέβαια για τα γνωστά μας ρεβύθια. Τα τρώμε σούπα. ρεβύθια. Τέλος προσθέτουμε και τα ρεβύθια μας. Ανακατεύουμε μία κουταλιά από της σως μας μαζί με τα ρεβύθια και μοιράζουμε τη σαλάτα μας σε ατομικά μπολάκια ή τη σερβίρουμε ολόκληρη