Ριζοτο με γαριδες και ουζο συνταγές

Γαρίδες με κριθαράκι

Γαρίδες με κριθαράκι

Γαρίδες με κριθαράκι πασπαλισμένο με τυρί φέτα, για το καθημερινό και Κυριακάτικο τραπέζι σας. Μια εύκολη συνταγή για ένα, νόστιμο, χορταστικό και υγιεινό πιάτο για όλη την οικογένεια
Ριζότο με γαρίδες!

Ριζότο με γαρίδες!

Ανεβάζετε για λίγο την θερμοκρασία και σβήνετε με κρασί στο οποίο έχετε προσθέσει πέντε λεπτά πριν τη ζαφορά
Γαρίδες με ριζότο

Γαρίδες με ριζότο

Γαρίδες με χρυσαφένιο χρώμα σε σαγανάκι, σβησμένες με ούζο και ριζότο κρεμώδες, με κάθε κόκκο όμως σχεδόν αλ ντέντε
Σκορδάτες γαρίδες με ούζο!

Σκορδάτες γαρίδες με ούζο!

Κατέβασε από τη φωτιά και σέρβιρε με φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο. Βγάλε και άφησε να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι
Ριζότο γαρίδες σαγανάκι

Ριζότο γαρίδες σαγανάκι

Ζεσταίνουμε τον ζωμό και τον διατηρούμε ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια παρασκευής. Απαιτούμενος Χρόνος. Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι
Γαριδομακαρονάδα με θυμάρι

Γαριδομακαρονάδα με θυμάρι

Σέρβιρε ζεστή τη σάλτσα με τα λινγκούινι και προαιρετικά μερικά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι. Προηγούμενη συνταγή
Ριζότο γαρίδας

Ριζότο γαρίδας

Όταν έρθει σε σημείο βρασμού, προσθέστε τα κεφάλια από τις γαρίδες την σκελίδα σκόρδο, λίγο αλάτι, πιπέρι και το σαφράν
Κατσαρίδες τηγανιτές ή κοκκινιστές με ρύζι

Κατσαρίδες τηγανιτές ή κοκκινιστές με ρύζι

Πλένουμε καλά τις κατσαρίδες, κόβουμε τα κεφάλια και τις δυο δαγκάνες. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ γρηγορότερη, αλλά και οι δύο είναι νοστιμότατες
ΓΑΡΙΔΟΠΙΛΑΦΟ

ΓΑΡΙΔΟΠΙΛΑΦΟ

Αδειάζουμε τις γαριδούλες σε σουρωτήρι, να ξεπαγώσουν και τις. ξεπλένουμε με κρύο νερό. ΓΑΡΙΔΟΠΙΛΑΦΟΥΛΙΚΑεύκολες και γρήγορες συνταγές "γαριδοπίλαφο"