Ρολό χοιρινό στην κατσαρόλα συνταγές

Μηλόπιτα Ρολό «Στρούντελ» με Σως Βανίλιας

Μηλόπιτα Ρολό «Στρούντελ» με Σως Βανίλιας

Με την πετσέτα ανασηκώνουμε τη σφολιάτα από τη μια μεριά και την τυλίγουμε σε χαλαρό ρολό. Μια μέρα που πήγαμε εκδρομή στις Άλπεις, είχε τρομερή ομίχλη κι αντί να δούμε την κορυφή είδαμε το τοπικό εστιατόριο Εκεί μας σέρβιραν σνίτζελ χοιρινό (σε μέγεθος παντόφλας
4 0
Κότσι χοιρινό με τραγανή πέτσα & πουρές γλυκοπατάτας

Κότσι χοιρινό με τραγανή πέτσα & πουρές γλυκοπατάτας

Γιατί έχοντας υγρό, στην απότομη θέρμανση θα δημιουργηθούν περισσότερες φυσαλίδες από τους υδρατμούς και έτσι θα τεντώσει η πέτσα και θα ψηθεί τέλεια, σύμφωνα με την τεχνική που περιγράψαμε στο προηγούμενο άρθρο
2 0
Το Οικογενειακό μας Χριστουγεννιάτικο Γεύμα - Our Family Christmas Meal

Το Οικογενειακό μας Χριστουγεννιάτικο Γεύμα - Our Family Christmas Meal

Γεμιστό χοιρινό ρολό στη γάστρα με κόκκινο κρασί. Σε μία κατσαρόλα που χωράει το ρολό (χρησιμοποίησα γάστρα), ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σωτάρουμε το ρολό σε όλες τις μεριές του μέχρι να ροδίσει λίγο
2 0
χοιρινά ρολά γεμιστά με γκοργκοτσόλα και σάλτσα από πετιμέζι

χοιρινά ρολά γεμιστά με γκοργκοτσόλα και σάλτσα από πετιμέζι

Το τυλίγουμε από την λεπτότερη πλευρά σε ρολό και το δένουμε με μαγειρικό σπάγκο σφιχτά. Μετά την φοβερή plus παχυντική βασιλόπιτα που είδατε στην προηγούμενη ανάρτηση, ήρθε η ώρα να βγάλω το γεύμα της Πρωτοχρονιάς
0 0
ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ(Crema Catalana)

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑ(Crema Catalana)

Στην Καταλονία, θα βρείτε, επίσης, όλα τα είδη λουκάνικου που χρησιμοποιούν σαν βάση το χοιρινό, όπως τα botifarra, fuet (λεπτό χοιρινό λουκάνικο) και το llonganissa, ενώ δεν αργεί κάποιος να καταλάβει ότι οι Καταλανοί είναι παθιασμένοι με τα bolets (άγρια λουκάνικα), καθώς εξαφανίζονται για μέρες το φθινόπωρο, προκειμένου να τα μαζέψουν
0 0
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

1 1/2 κιλό χοιρινό από το λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους. Προσθέτουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα για να κάψει και βάζουμε μέσα το κρέας τα λαχανικά και τις 10 φέτες μπέικον κομμένες στη μέση και τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να ροδίσουν για 5 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συνέχεια. Μοιράζουμε το μείγμα σε 2 μεγάλες λαδόκολλες τις τυλίγουμε σε ρολό και τις δένουμε με σπάγκο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα. 1 1/2 κιλό χοιρινό από το λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους
0 0