Ρυζογαλο με μελι συνταγές

Ρυζόγαλο με ρούμι και ξερά φρούτα

Ρυζόγαλο με ρούμι και ξερά φρούτα

Ρυζόγαλο με ρούμι και ξερά φρούτα για να γλυκαθούμε ολίγον τι. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το ρυζόγαλο είναι μια γεύση που έχει ξεμείνει από τα παιδικά χρόνια, όταν μου το ετοίμαζε η γιαγιά μου και πολύ το αγαπώ
" Πίτα με Ρυζόγαλο και Ανθότυρο"

" Πίτα με Ρυζόγαλο και Ανθότυρο"

Έχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με το ρυζόγαλο που σας περίσσεψε. Ανακύκλωση τώρα όσο τρελό και αν σας φανεί θα φτιάξουμε πίτα
Κεσαντίγιας µε φασόλια

Κεσαντίγιας µε φασόλια

με κατσικίσιο τυράκι. Φθινοπωρινές, είναι και κάτι νύχτες που θέλουμε να. ένα από τα μεγάλα μυστικά και της διακόσμησης
Γλυκό κουταλιού ντοματίνι

Γλυκό κουταλιού ντοματίνι

Η συνταγή είναι του Ανδρέα Λαγού και δοκίμασα αυτό το φοβερό γλυκάκι πριν λίγο καιρό, όταν ταξίδεψα στη Σάμο, το νησί του Ανδρέα, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε» που έγινε στο Μουσείο Οίνου
Μία Φέτα Bar

Μία Φέτα Bar

Ένα κουκλίστικο μαγαζί όπου μπορείς να δοκιμάσεις εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα ή πολύ απλά να κάτσεις σε ένα από τα τραπέζια και να τα απολαύσεις νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές
«Αυτή είναι η ιδανική διατροφή για το τσουχτερό κρύο», από την Αναστασία Δ. Κόκκαλη Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο B.Sc (Hons) και το onmed.gr!

«Αυτή είναι η ιδανική διατροφή για το τσουχτερό κρύο», από την Αναστασία Δ. Κόκκαλη Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο B.Sc (Hons) και το onmed.gr!

Ο χειμώνας πλέον είναι εδώ και το τσουχτερό κρύο είτε το θέλουμε είτε όχι, μας επιβάλλει να προσέξουμε το φαγητό μας, το οποίο πρέπει να είναι πλούσιο θρεπτικά, με στόχο να ενισχύσει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα
Αρωματικό Ρυζόγαλο με Μέλι

Αρωματικό Ρυζόγαλο με Μέλι

Έχω πάντα λίγο ρύζι γλασέ στο σπίτι, γιατί είναι η καλύτερη λύση όταν έχει ξεμείνει φρέσκο γάλα και δεν έχει καταναλωθεί αλλιώς
Γεμιστό ρυζόγαλο με σάλτσα από δαμάσκηνα

Γεμιστό ρυζόγαλο με σάλτσα από δαμάσκηνα

Το φτιάχνω συχνά κι έχω μάθει πια να το φτιάχνω, όπως λένε, με κλειστά μάτια. Έβαλα κάτω ο,τι υπήρχε στο ψυγείο και στο ντουλάπι (τύφλα να'χει ο Αλχημιστής του Κοέλιο τέτοιο μαγείρεμα) και το αποτέλεσμα ήταν φαντασμαγορικό, με δαμάσκηνα, κονιάκ, σταφίδες, κανέλα, γαρύφαλλο και πορτοκάλι