Σιροπι για παντεσπανι τουρτας συνταγές

9 Αποθήκευση
Παντεσπάνι βουτύρου με σίγουρη επιτυχία!

Παντεσπάνι βουτύρου με σίγουρη επιτυχία!

Βρισκόμουν, λοιπόν, σε μια συνεχή αναζήτηση του απόλυτα τέλειου παντεσπανιού για τούρτα. Γι αυτό και σε πάρα πολλές τούρτες, ειδικά αυτές με τη ζαχαρόπαστα, χρησιμοποιούσα τα αμερικάνικα κέικς αντί για το απλό παντεσπάνι
33 Αποθήκευση
Τούρτα Cookies

Τούρτα Cookies

αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Την αδειάζετε σ’ ένα καθαρό σκεύος και την σκεπάζετε με μεμβράνη έτσι ώστε να εφάπτει στην επιφάνεια της κρέμας για να μην πιάσει κρούστα, και την αφήνετε να κρυώσει καλά
27 Αποθήκευση
Τούρτα μπανόφι

Τούρτα μπανόφι

(εάν η μους δεν έχει σφίξει στο διάστημα αυτό που την είχαμε στο ψυγείο, και δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε επάνω το παντεσπάνι, βάζουμε τη φόρμα για λίγο στην κατάψυξη ώστε να σφίξει γρήγορα η μους)
7 Αποθήκευση
Τούρτα, χιονισμένη κόλαση

Τούρτα, χιονισμένη κόλαση

Εύκολη για να μπορείτε να την φτιάξετε όλοι. Αφήστε να κρυώσει λίγο για να την χρησημοποιήσετε. ή για ποιό ευκολία σας, 1 έτοιμη συσκευασία παντεσπάνι σοκολάτας, (θα χρειαστούμε τα δύο κομμάτια)Για την κρέμα σοκολάτα. Βράζουμε για 3 λεπτά το νερό τη ζάχαρη, και τα γαρυφαλλάκια, κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τους καφέδες, ανακατεύουμε να διαλυθούν
5 Αποθήκευση
Τούρτα Σοκολατένια, Με Κρέμα Λευκής Σοκολάτας, Καβουρντισμένα Αμύγδαλα Και Επικάλυψη Σοκολάτας Γάλακτος

Τούρτα Σοκολατένια, Με Κρέμα Λευκής Σοκολάτας, Καβουρντισμένα Αμύγδαλα Και Επικάλυψη Σοκολάτας Γάλακτος

σιροπιάζουμε με ένα κουτάλι (να πάει παντού) με το μισό σιρόπι. για τα γενέθλια αγαπημένου προσώπου της οικογένειάς μου με πολύ αγάπη
3 Αποθήκευση
Τούρτα βατόμουρο

Τούρτα βατόμουρο

Φανταστική τούρτα βατόμουρο, για γενέθλια, γιορτές, επετείους, κ. Είναι ιδανική για την ημέρα του Αγ. Γίνετε εξ ίσου καταπληκτική και με φράουλες, αντί για βατόμουρα, ή σε συνδυασμό και των δυο
3 Αποθήκευση
Τούρτα πραλίνα-σοκολάτα με φουντούκια

Τούρτα πραλίνα-σοκολάτα με φουντούκια

Βάζουμε μέσα μια φέτα παντεσπάνι, και το σιροπιάζουμε καλά. αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Τα σπάμε κομμάτια, και τα πολτοποιούμε στο μούλτι αρκετή ώρα, τόσο, όσο χρειαστεί για να γίνουν ένας παχύρρευστος πολτός
Αναζήτηση προτάσεων και σελίδων