Σιρόπιασμα παντεσπανι συνταγές

Παντεσπάνι αμυγδάλου

Παντεσπάνι αμυγδάλου

Γίνετε πάρα πολύ αφράτο, και δεν χρειάζεται μπέικιν πάουντερ, ή σιρόπιασμα. Υλικά. 125 γρ. ζάχαρη. 125 γρ. αλεύρι
Ραβανί αρωματικό χωρίς βούτυρο

Ραβανί αρωματικό χωρίς βούτυρο

Τα πολύ αφράτα κέικ όπως αυτό το ραβανί, επειδή απορροφούν το σιρόπι γρήγορα για να έχουμε ομοιόμορφο σιρόπιασμα σε όλο το ύψος, αφού το σιροπιάσουμε και πριν το κόψουμε, τυλίγουμε όλο το επάνω μέρος, με το ταψί μαζί με μεμβράνη
Μελομακάρονα ζουμερά

Μελομακάρονα ζουμερά

Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο το σιρόπιασμα και των υπόλοιπων γλυκών. Αφού περάσει 1 ώρα από το σιρόπιασμα που τους κάναμε, γεμίζουμε μια κουτάλα σούπας με το σιρόπι που μας έμεινε και ξανά ραντίζουμε τα μελομακάρονά μας προσεκτικά και όχι απότομα να μείνει λίγο σιροπάκι στο ταψί μας (όχι όμως να τα μουλιάζει, απλά να τα υγραίνει απ' τη μέση και κάτω)
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ  ♦♦  LO ZUCCHERO LIQUIDO

ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ♦♦ LO ZUCCHERO LIQUIDO

Δεν είναι όμως κατάλληλη για πάγωμα, γιατί μπορεί να πετρώσει, χρησιμοποιείται πιό πολύ για το σιρόπιασμα σε παντεσπάνι ή μπισκότο τούρτας και δεν διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα
ΤΟΥΡΤΑ ΒΑRBIE

ΤΟΥΡΤΑ ΒΑRBIE

Maria Kyrimlidou1 ΔΟΣΗ ΚΕΙΚ ΑΠΛΟ(αν θελετε να ειναι το φόρεμα πιο ψιλο να κάνετε 2 δόσεις κέικ)Υλικά
τούρτα του φθινοπώρου

τούρτα του φθινοπώρου

για το σιροπιασμα του παντεσπανιου. Κοβουμε σε δυο δισκους το παντεσπανι. Βαζουμε το πρωτο κομματι παντεσπανι στον δισκο
Black Forest !!

Black Forest !!

Παντεσπάνι, σιρόπιασμα , μαρμελάδα ,. Yλικά. 150 γρ. ζάχαρη. 150 γρ. αλεύρι. 5 αβγά (μεγάλα). 30 γρ. κακάο. 2 κ. γ μπέικιν
Κεικ Παντεσπάνι

Κεικ Παντεσπάνι

Είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για παντεσπάνι σε τούρτες (δεν χρειάζεται σιρόπιασμα), για muffins ή cupcakes και φυσικά σαν κέικ να συνοδεύει τον καφέ μας και το κολατσιό μας