Συνταγη παγωτο με γιαουρτι συνταγές

Παγωτό Γιαούρτι Με Κεράσι

Παγωτό Γιαούρτι Με Κεράσι

παγωτό γιαούρτι με φρούτα, χωρίς πολλές θερμίδες, πάρα πολύ δροσιστικό και. να δούμε μαζί την εύκολη συνταγή του
Σπιτικό παγωτό με γιαούρτι και μέλι – Once you popsicle you can’t stop! από το Foodcross.com!

Σπιτικό παγωτό με γιαούρτι και μέλι – Once you popsicle you can’t stop! από το Foodcross.com!

Η συνταγή είναι εύκολη και η γεύση εκπληκτική ενώ θα έχετε και τη διπλή ικανοποίηση πως εσείς και η οικογένειά σας απολαμβάνετε ένα υπέροχο παγωτό και μαζί τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των μούρων αλλά και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού και φυσικά του μελιού
Φτιάξτε το πιο νόστιμο παγωτό-γιαούρτι με 3 υλικά

Φτιάξτε το πιο νόστιμο παγωτό-γιαούρτι με 3 υλικά

μείγμα στην παγωτομηχανή ή βάζουμε κατευθείαν στην κατάψυξη και βγάζουμε. Εμείς όμως θα σας. Σ'ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη (δοκιμάζουμε μ'ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε)
Popcicles με Γιαούρτι και Μούρα

Popcicles με Γιαούρτι και Μούρα

Τα βρήκα και στα Lidl του Camden, και σκεφτόμουν με απογοήτευση, ότι μάλλον αυτό είναι ένα φρούτο που δύσκολα θα έβρισκα στα Lidl στην Ελλάδα
Γρανίτα με μούρα και γιαούρτι

Γρανίτα με μούρα και γιαούρτι

Φτιάξτε στο σπίτι γευστική γρανίτα με βάση το γιαούρτι και τα μούρα με ελάχιστες θερμίδες. - Αναμειγνύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με ένα μεγάλο κουτάλι
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αν έχεις παγωτομηχανή, το καλό με αυτή την πολύ εύκολη συνταγή είναι ότι μπορείς να έχεις σπιτικό παγωτό γιαούρτι κάθε μέρα
Κέικ μήλου με γιαούρτι!

Κέικ μήλου με γιαούρτι!

Δεν φούσκωσε αρκετά, αλλά νομίζω ότι σε αυτό έφταιξε και η φόρμα για κέικ που ήταν λίγο μεγάλη για το μείγμα
Τούρτα σοκολάτας με γιαούρτι

Τούρτα σοκολάτας με γιαούρτι

Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα κουβερτούρας και γιαουρτιού. Το γιαούρτι αναμειγνύεται υπέροχα με τη σοκολάτα δίνοντας μια υπέροχη συνταγή για τούρτα
Χουρμάδες φλαμπέ με παγωτό βανίλια

Χουρμάδες φλαμπέ με παγωτό βανίλια

Είναι καταπληκτική συνταγή και μετράει αρκετά χρόνια, τότε που παρακολουθούσα τα σεμινάρια της LAURIER GASTRONOMIE, του αείμνηστου σεφ Σίμου Δημητριάδη