Συνταγη στον αρτοπαρασκευαστη συνταγές

ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ

ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ

Η ζύμη κολλάει (μην μπείτε στον πειρασμό να βάλετε και άλλο αλεύρι). ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ. Posted on Apr 17, 2016 by Rena in Παραδοσιακή Κουζίνα, Ψωμιά/Τσουρέκια | 0 comments
Ιρλανδικό Ψωμί

Ιρλανδικό Ψωμί

Και που λέτε μας είπαν να πειραματιστούμε με ψωμιά στα πλαίσια των Food Blog Awards του Bήμα Gourmet
ΕΥΚΟΛΟ, ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΙ  //  IL MIO PANE VELOCE

ΕΥΚΟΛΟ, ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΙ // IL MIO PANE VELOCE

Βάλτε πρώτα μέσα στον κάδο του μίξερ το αλάτι. Χωρίς να βγάλετε την ζύμη από τον κάδο του μίξερ, σκεπάστε με διάφανη μεμβράνη και βάλτε το μέσα στον φούρνο με το λαμπάκι αναμμένο
Πιροσκί (της γιαγιάς Κεράσας(!))

Πιροσκί (της γιαγιάς Κεράσας(!))

πήρα φέτα, την έτριψα στον τρίφτη απ' το χοντρό, πρόσθεσα και λίγο πιπέρι κι έτοιμο το "μείγμα" μου. Επίσης, για ευκολία, η ζύμη μπορεί να γίνει στον αρτοπαρασκευαστή που αναλαμβάνει τόσο το ζύμωμα όσο και το φούσκωμα στο σχετικό πρόγραμμα (το 7 στον δικό μου)
Ζύμη Πίτσας

Ζύμη Πίτσας

Που γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή (αλλά όχι υποχρεωτικά. Μια συνταγή για ζύμη πίτσας έχω ήδη βάλει. Μόνο που αυτή ήταν με σπράιτ
Σπανακοπρασσόπιττα

Σπανακοπρασσόπιττα

Μια πίττα που πιστεύω ότι έχει την τιμητική της σε κάθε ελληνικό σπίτι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα
Donuts στο φούρνο

Donuts στο φούρνο

Πιο πολύ μου αρέσει η κριτική τους όταν δοκιμάζουν, νιώθω σαν να είμαι τουλάχιστον στο top chef και από στιγμή σε στιγμή θα ακούσω τη φράση