Τουρτα με παντεσπανι συνταγές

Τούρτα με σοκολατένιο παντεσπάνι, μους λευκής σοκολάτας, σάλτσα καραμέλας και σαντιγί

Τούρτα με σοκολατένιο παντεσπάνι, μους λευκής σοκολάτας, σάλτσα καραμέλας και σαντιγί

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και σχέδια με σοκολάτα για διακόσμηση. Καλύψτε με τον δεύτερο πάτο και απλώστε την υπόλοιπη καραμέλα και τέλος τη σαντιγί έτσι ώστε να καλύψει όλη την τούρτα
Τούρτα σοκολάτας με μπισκοτένια γέμιση & ganache σοκολάτας με oreo, από το sintayes!

Τούρτα σοκολάτας με μπισκοτένια γέμιση & ganache σοκολάτας με oreo, από το sintayes!

Τούρτα σοκολάτας με μπισκοτένια γέμιση και γκανάς σοκολάτας, διακοσμημένη με μπισκότα όρεο. Σε άλλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα
Ανάλαφρη τούρτα με ζελέ μούρο

Ανάλαφρη τούρτα με ζελέ μούρο

Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, ανάλαφρο και δροσερό γλύκισμα με ζελέ μούρο, φρέσκα φρούτα και σιροπιασμένη βάση παντεσπάνι ή σαβαγιάρ
ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Η φράουλα έχει ανά τους αιώνες διασταυρωθεί με πολλές ευρωπαϊκές ποικιλίες αλλά και κάποια άλλα συγγενή είδη
Τούρτα Σοκολάτα Καραμέλα με Κροκάν

Τούρτα Σοκολάτα Καραμέλα με Κροκάν

Μια πανεύκολη κ εντυπωσιακή τουρτίτσα σας έχω σήμερα, σοκολάτα, καραμέλα με κροκάν και. Διάφορα φρούτα εκτός εποχής μπορούμε να βρούμε όλο τον χρόνο σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και ειδικά καταστήματα αλλά τα χρησιμοποιούμε μόνο για "ειδικές αποστολές" όπως τα μια φορά τον χρόνο γενέθλια
Πανεύκολη τούρτα με πραλίνα

Πανεύκολη τούρτα με πραλίνα

Βάζουμε τα μακρόστενα κομμάτια της σοκολάτας περιμετρικά και δένουμε με μια κορδέλα. Γεμίζουμε με καραμελάκια, τρούφες ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς
Τούρτα σοκολάτα με Kit Kat, από τον Άκη  και το «glikessintages» της Nestle!

Τούρτα σοκολάτα με Kit Kat, από τον Άκη και το «glikessintages» της Nestle!

• πολύχρωμα καραμελάκια SMARTIES. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι με το κακάο. Ρίξτε σε δόσεις το αλεύρι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μην ξεφουσκώσει το μείγμα γιατί πρέπει να μείνει ο αέρας που έχει μέσα του