Τυροπιτακια με γιαουρτι στραγγιστο συνταγές

Τυροπιτάκια με ζύμη της μαμάς,

Τυροπιτάκια με ζύμη της μαμάς,

Τρίβω τη φέτα και την ανακατεύω με το αυγό, το πιπέρι και τη κρέμα αγάλακτος. Ανοίγω τη ζύμη μου σε φύλλο και κόβω με ένα μεγάλο στρογγυλό κουπ πατ η χρησιμοποιώ ένα πιατάκι του καφε
Ζύμη με γιαούρτι (τύπου «κουρού»)

Ζύμη με γιαούρτι (τύπου «κουρού»)

Η ζύμη γιαουρτιού είναι η. και με μόλις τρία υλικά, που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε ψυγείο και. ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι
Τυροπιτάκια κουρού με αριάνι

Τυροπιτάκια κουρού με αριάνι

Μικρά κουρουδάκια που κάνουν χαρούμενο τον ουρανίσκο μικρών και μεγάλων. Αυτά, τα καθόλου πρωτότυπα τυροπιτάκια με δύο είδη τυριών είναι πεντανόστιμα και πάρα πολύ εύκολα
Τυροπιτάκια με σπιτική ζύμη

Τυροπιτάκια με σπιτική ζύμη

Υπέροχα, πεντανόστιμα Τυροπιτάκια με σπιτική ζύμη. Σε ένα μπόλ βάζουμε το βούτυρο και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με το μίξερ χειρός να αφρατέψουν
Υπέροχα τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού

Υπέροχα τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού

Υπέροχα τυροπιτάκια με σπιτική ζύμη γιαουρτιού. Μια συνταγή που απαιτεί λίγο από το χρόνο σας αλλά στο τέλος θα σας αποζημειώσει, απολαμβάνοντας εσείς και οι αγαπημένοι σας λαχταριστά τυροπιτάκια με εξαιρετική γεύση
Εύκολα τυροπιτάκια με σουσάμι

Εύκολα τυροπιτάκια με σουσάμι

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι και τα λάδι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και το αλεύρι μαζί με το τυρί Τα ζυμώνουμε όλα μαζί και τα πλάθουμε σαν μικρά σουτζουκάκια
Τυροπιτάκια ολικής [whole wheat cheese pastries]

Τυροπιτάκια ολικής [whole wheat cheese pastries]

Αντί για λευκό αλεύρι χρησιμοποιούμε ολικής άλεσης. Στο τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και να μην κολλάει στα χέρια
Πιτάκια με ζύμη γιαουρτιού

Πιτάκια με ζύμη γιαουρτιού

Mπορούμε να βάλουμε διάφορα αλλαντικά, τυριά, σάλτσα ντομάτας, πιπεριά κ. Σ' ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, ζυμώνουμε για 2'-3' και έπειτα στον πάγκο για 10', μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη, χωρίς να κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20' και στη συνέχεια την ανοίγουμε με έναν πλάστη. Κόβουμε τη ζύμη σε κύκλους (μ' ένα ποτήρι 8 cm ή μια φόρμα για τυροπιτάκια), βάζουμε τα υλικά γέμισης, διπλώνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρο και πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι για να κλείσουν (με τη φόρμα δε χρειάζεται το τελευταίο στάδιο). Τέλος, τοποθετούμε τα πιτάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τα αλείφουμε με το αυγό και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20'-25'
Τυροπιτάκια… τα τέλεια

Τυροπιτάκια… τα τέλεια

ανθότυρο, λιωμένο με πιρούνι. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης, τα ανακατεύουμε πρώτα με μια ξύλινη κουτάλα και στη συνέχεια τα ζυμώνουμε καλά με τα χέρια ή τα χτυπάμε με το με το ειδικό εξάρτημα του μίξερ «γάντζος» για ζύμες, μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη μαλακή και ελαστική
Τυροπιτάκια Στιγμής

Τυροπιτάκια Στιγμής

Στρώνω λαδόχαρτο σε ένα ταψί κουζίνας , πλάθω μικρά μπαλάκια ζύμης, περίπου 25 με 30 βγαίνουν ανάλογα πόσο μικρά η μεγάλα τα πλάθω