Ψαρονεφρι στο φουρνο συνταγές

1 Αποθήκευση
ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκαλιού: ο ήλιος φλερτάρει στο πιάτο

ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκαλιού: ο ήλιος φλερτάρει στο πιάτο

Α Κι αν θέλετε τον τέλειο συνδυασμό κρασιού, δοκιμάστε ένα αυστραλέζικο Sauvignon, τύπου Pathaway, που η μύτη του βγάζει άρωμα από λουλούδια πορτοκαλιάς και λεμόνι, με λιγουλάκι μέλι (εκτός από τα αρώματα ώριμων ροδάκινων), δεν είναι δηλαδή καθόλου τυπικό Sauvignon και ταιριάζει εξαιρετικά, δημιουργώντας στο σύνολο μια ενδιαφέρουσα εμπειρία
0 Αποθήκευση
Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με σάλτσα δαμάσκηνου

Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με σάλτσα δαμάσκηνου

Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων στα κάρβουνα
5 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι Γεμιστό Με Κόκκινη Πιπεριά, Τυριά Και Κουκουνάρι

Ψαρονέφρι Γεμιστό Με Κόκκινη Πιπεριά, Τυριά Και Κουκουνάρι

*Συνοδεύεται με πουρέ στο φούρνο με τυριά ή πιλάφι. Τα τυλίγουμε και τα βάζουμε στο φούρνο σε ένα ταψί πάνω σε μία λαδόκολλα να ψηθούν για 1 ώρα στους 180 βαθμούς, τα ανοίγουμε και αφήνουμε για 20-25 λεπτά να ροδίσουν
4 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι με μέλι και μπαλσάμικο

Ψαρονέφρι με μέλι και μπαλσάμικο

Συνταγή για ψαρονέφρι στο φούρνο, Συνταγή ψαρονέφρι με μέλι, Ψαρονέφρι με μέλι, Ψαρονέφρι με μπαλσάμικο, Ψαρονέφρι με μπαλσάμικο και μέλι, Ψαρονέφρι με σάλτσα, Ψαρονέφρι με σως, Ψαρονέφρι ολόκληρο στο φούρνο, Ψαρονέφρι ρολό στο φούρνο, Ψαρονέφρι στο φούρνο, Ψαρονέφρι στο φούρνο αλουμινόχαρτο, Ψαρονέφρι στο φούρνο με μέλι, Ψαρονέφρι στο φούρνο με μουστάρδα, Ψαρονέφρι στο φούρνο συνταγές, Ψαρονέφρι συνταγές μέλι, Ψαρονέφρι ψητό στο φούρνο
2 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι με φέτα

Ψαρονέφρι με φέτα

σούπας ελαιόλαδο200 ml κρέμα γάλακτος Μισό ποτήρι λευκό κρασίΑλάτι-πιπέριMethodStep 1Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στη μέση χωρίς να το κόψουμε μέχρι κάτω και το ανοίγουμε στη μέσηStep 2Μπορούμε να το χτυπήσουμε λίγο για να πλατύνει εάν δεν το έχουμε πάρει έτοιμο από το χασάπηStep 3Γεμίζουμε το κρέας με φέτα, πιπέρι, πιπεριά, μαϊντανό, ρίγανη και σκόρδο Step 4Το τυλίγουμε και το δένουμε με σκοινί κουζίνας Step 5Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούςStep 6Σε ένα σκεύος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο φούρνο (για να μην μεταφέρεις το κρέας) Step 7Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και 3 κουταλιές λάδι Step 8Σοτάρουμε το ψαρονέφρι από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσειStep 9Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε βούτυρο από πάνωStep 10Το μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτάStep 11Το βάζουμε σε πιατέλα και βάζουμε στο μάτι το ίδιο σκεύος με το ζουμίStep 12Προσθέτουμε μισό ποτήρι κρασί και ανακατεύουμε καλά Step 13Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και και προσθέτουμε την κρέμα Step 14Αφήνουμε για λίγα λεπτά ανακατεύονταςStep 15Σερβίρουμε το ψαρονέφρι με τη σάλτσα έχοντας κόψει πρώτα τα σκοινάκιαStep 16Το ψαρονέφρι με φέτα είναι έτοιμο
2 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι με μέλι και πορτοκάλι

Ψαρονέφρι με μέλι και πορτοκάλι

Συνταγές ψαρονέφρι πορτοκάλι, Συνταγή για ψαρονέφρι στο φούρνο, Συνταγή ψαρονέφρι με μέλι, Ψαρονέφρι με μέλι, Ψαρονέφρι με μέλι Αργυρώ, Ψαρονέφρι με πορτοκάλι, Ψαρονέφρι με πορτοκάλι Μπαρμπαρίγου, Ψαρονέφρι με σάλτσα, Ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκαλιού, Ψαρονέφρι με σως, Ψαρονέφρι με σως πορτοκαλιού, Ψαρονέφρι ολόκληρο στο φούρνο, Ψαρονέφρι ρολό στο φούρνο, Ψαρονέφρι στο φούρνο, Ψαρονέφρι στο φούρνο αλουμινόχαρτο, Ψαρονέφρι στο φούρνο με μέλι, Ψαρονέφρι στο φούρνο με πορτοκάλι, Ψαρονέφρι στο φούρνο συνταγές, Ψαρονέφρι συνταγές μέλι, Ψαρονέφρι ψητό στο φούρνο
1 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι με φιλαδέλφεια

Ψαρονέφρι με φιλαδέλφεια

Ζήτα από τον χασάπη να χτυπήσει το ψαρονέφρι και να στο ανοίξει για να το μαγειρέψεις γεμιστό. ψαρονέφρι σε μερίδες2 συσκευασίες τυρί φιλαδέλφεια6 πιπεριές jalapenos χωρίς σπόρια και κομμένες σε λωρίδεςΑλάτι-πιπέρι8 φέτες μπέικονMethodStep 1Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούςStep 2Ανοίγουμε το ψαρονέφρι και αλείφουμε με το φιλαδέλφειαStep 3Βάζουμε τις πιπεριές, αλάτι και πιπέριStep 4Τυλίγουμε το κρέας και δένουμε με σκοινί κουζίνας Step 5Τυλίγουμε με μπέικον δένοντας το με το σκοινίStep 6Βάζουμε σε ταψάκι και ψήνουμε για 40 λεπτά Step 7Στο τέλος βάλε τα στο γκριλ ώστε να ροδοκοκκινίσει το μπέικονStep 8Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε για 10 λεπτά και βγάζουμε το σκοινίStep 9Το ψαρονέφρι με φιλαδέλφεια είναι έτοιμο
0 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι γεμιστό με λιαστή ντομάτα, πιπεριά και φέτα

Ψαρονέφρι γεμιστό με λιαστή ντομάτα, πιπεριά και φέτα

Αφού λοιπόν έχουμε ανοίξει τα φιλέτα μας και ειναι έτοιμα για γέμισμα, τα αλατοπιπερώνουμε, τα πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και τοποθετούμε στο κέντρο κάθε φιλέτου λιγη πιπεριά, λίγη λιαστή ντομάτα και φέτα
0 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι με αχλάδια και μήλα

Ψαρονέφρι με αχλάδια και μήλα

Η σάλτσα έχει πολύ ξεχωριστή γεύση και δίνει μια γλυκάδα στο κρέας ενώ τα φρούτα ταιριάζουν πολύ. θυμάρι3 αχλάδια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε 8 κομμάτια3 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε 8 κομμάτιαMethodStep 1Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούςStep 2Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφριStep 3Ζεσταίνουμε δυο κουταλιές βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρέςStep 4Το βγάζουμε και το βάζουμε σε μια πιατέλαStep 5Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε για να ξεκολλήσουμε τα λίπηStep 6Προσθέτουμε δυο κουταλιές βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το θυμάριStep 7Ανακατεύουμε για 1 λεπτόStep 8Προσθέτουμε σε ένα ταψί το κρέας, με τα κρεμμύδια και τα φρούτα Step 9Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπουStep 10Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά και κόβουμε σε μερίδεςStep 11Το ψαρονέφρι με αχλάδια και μήλα είναι έτοιμο
0 Αποθήκευση
Ψαρονέφρι γεμιστό με κάστανα και φασκόμηλο

Ψαρονέφρι γεμιστό με κάστανα και φασκόμηλο

τριμμένη φρυγανιάMethodStep 1Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούςStep 2Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με μια κουταλιά ελαιόλαδοStep 3Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδοStep 4Προσθέτουμε το φασκόμηλο και τα κάσταναStep 5Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και μεταφέρουμε σε μπολStep 6Προσθέτουμε στο μπολ τη φρυγανιά και αλατοπιπερώνουμεStep 7Ανοίγουμε με ένα μαχαίρι οριζόντια το ψαρονέφρι έτσι ώστε να το γεμίσουμεStep 8Γεμίζουμε με το μείγμα και το δένουμε με σκοινί για να μην ανοίξειStep 9Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρέςStep 10Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 20 λεπτάStep 11Το ψαρονέφρι γεμιστό με κάστανα και φασκόμηλο είναι έτοιμο
Αναζήτηση προτάσεων και σελίδων