ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΪΚ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΑΣΣΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ  ♦♦  VASSILOPITA (TORTA DI CAPODANNO) ALLE NOCCIOLE E GANACHE AL CIOCCOLATO BIANCO
IL LABORATORIO DI MM_SKG
IL LABORATORIO DI MM_SKG
  • Βαθμολογήστε αυτήν τη συνταγή!
  • Η βαθμολογία σας
Συνολική βαθμολογία 0 (0 bαθμολογίες)
3

Υλικά

  • 5 αυγά
  • 150 gr ζάχαρη κρυσταλλική
  • 50 gr αλεύρι
  • 50 gr άμυλο πατάτας ή corn flour,
  • 60 gr αλεύρι
  • 1 κ.γ κοφτό κανέλα σε σκόνη,
  • 1/2 κ.γ τζίντζερ σε σκόνη,
  • 1/2 κ.γ καρδάμωμο σε σκόνη,
  • 1 κ.γ φλούδα πορτοκαλιού αποξηραμένη και τριμμένη,
  • 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας,
  • 40 gr βούτυρο
  • 300 gr λευκή κουβερτούρα,
  • 200 gr κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ βούτυρο
  • 146 της Silikomart
  • 150 gr κουβερτούρα
  • 150 gr di zucchero semolato,
  • 50 gr di farina 00,
  • 50 gr di fecola,
  • 60 gr di farina di nocciole,
  • 40 gr di burro.per la ganache
  • 300 gr di cioccolato fondente bianco,
  • 200 gr di panna a 35% grassi,
  • 146 della Silikomart,
  • 150 gr di cioccolato fondente a 65% cacao. Preparazione

Οδηγίες

Σχόλια

Σύνδεση ή Εγγραφή για να γράψετε ένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο...