Όσπρια με πέστο και ντοματίνια!
Η κουζίνα της ανεπρόκοπης
Η κουζίνα της ανεπρόκοπης
  • Βαθμολογήστε αυτήν τη συνταγή!
  • Η βαθμολογία σας
Συνολική βαθμολογία 0 (0 bαθμολογίες)
0

Υλικά

  • 3 κ.σ τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ.σ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζ. φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.σ κουκουνάρι
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ή πολύ απλά ένα έτοιμο βαζάκι πέστο

Οδηγίες

Σχόλια

Σύνδεση ή Εγγραφή για να γράψετε ένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο...